Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: „Meg kell küzdeni Müllerért!”

Legalábbis ezen, a címben megfogalmazott véleményen van a Bayern München legendája, Franz Bekcenbauer. A „Császár” arra figyelmeztet ugyanis, hogy bár aligha kell tartani a Manchester United érdeklődésétől, fontos, hogy megbecsüljék játékosaikat, amivel elvehetik az érdeklődők kedvét.

www.goal.com

Nem Thomas Müller az egyetlen, fiatal német titán egyébként, akit kinézett magának a nagy nyári erősítésekre készülő Manchestr United. Már hónapok óta járja a pletyka, hogy a „Vörös Ördögök” szeretnék magukhoz csábítani Toni Kroos-t. A német válogatott középpályás bár valóban több játéklehetőségre vágyna Pep Guardiolától, a hírek szerint mégis sokkal szívesebben maradna az Allianz Arenaban a rotációselv „áldozataként”, mintsem hogy távozzon.

Beckenbauer is azon a véleményen van, hogy hatalmas hiba lenne elengedni jelen esetben Müllert is, hiszen ő aztán végképp a csapatgerincének egyik legaktívabb tagja.

„Nem kell tartani az érdeklődőktől, de meg kell harcolni Thomas Müllerért, ha vannak ilyenek. Ő egy meghatározó láncszem Pep Guardiola alatt. Tehát mindent meg kell tennie Müllerért. Persze más megoldás után kell nézni, ha erre nem egyértelműen hajlandó.” – intézett figyelmeztetést az egykori csillag, a bajorok mesterének.

Balogh József