Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Besic visszatérhet Németországba

A Ferencváros Budapest középső védője hazája válogatottjának világbajnoki bő keretébe került, ezzel több neves klub figyelmét is felkeltette, így nem kizárt, hogy visszatér a Bundesligába.

tempofradi.hu

Muhamed Besic a magyar bajnokság egyik, ha nem a legjobb játékosának mondható immáron. A 21 esztendős középső védő testfelépítése robusztusnak nem mondható, képzettsége azonban pótolja mindezt, nem véletlenül oszlopos tagja a Ferencváros hátsó szekciójának az elmúlt két évben.

A ‘Bild’ úgy tudja, hogy a Bundesliga egyik kiesőjelöltje, az 1.FC Nürnberg a nyáron megszerezné Besic játékjogát. A futballista számára nem lenne idegen Németország, hiszen Berlin városában látta meg a napvilágot és hosszú éveken át állt a Hamburger SV alkalmazásában – 2012 nyarán igazolt Budapestre.

Besic mentalitása miatt nem maradhatott a HSV-nál, ahol az akkori tréner, Thorsten Fink egy öltöző beli incidens után már nem számított rá. Magyarországon viszont bebizonyította, hogy van benne potenciál, erre bizonyíték az is, hogy a Nürnberg szemet vetett rá.

A hétszeres bosnyák válogatott szerződése még 2016-ig szól a Ferencvárossal, a zöld-fehérek azonban aligha mondanának nemet egy német klub ajánlatára. Besic piaci értékét a Transfermarkt 1 millió euróra taksálja.

Galeß