Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: A brazil klasszis szerződtetése küszöbön áll? – Sajtóhír

Brazil lapértesülések szerint az FC Barcelona labdarúgócsapat tárgyalásokat folytat az angol Chelsea együttesével David Luiz átigazolásáról. A katalánok 25 millió euróért készek kivásárolni szerződéséből a brazil klasszist, ráadásul Luizt 5,5 millió eurós éves fizetéssel csábítják.

David Luiz – Irány Barcelona? (foci-live.hu)

A Barcelona a korábbiakban már számos, sikertelen kört futott David Luiz megszerzéséért. A katalánok a brazil ‘Agencia News’ értesülései szerint a nyáron végre révbe érhetnek.

A nagy átalakulásra és a védelem megerősítésére készülő Barca vezetői ugyanis készek minden pénzt megadni az angol Chelsea együttesének David Luiz játékjogáért cserébe. Jelen esetben ez azt jelentené, hogy a Barca kivásárolni Luizt 2017-ig érvényes szerződéséből – Mindez 25 millió euró körüli összeget takarna.

A két klub képviselői állítólag már javában egyeztetnek a védelemben és a középpályán egyaránt klasszis teljesítményre képes játékosról. A Barca a hírek szerint még a Világbajnokság júniusi nyitánya előtt szeretné nyélbe ütni az üzletet.

Nagy Ákos