Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pécs: Márton Gábor lépett a tartozások miatt

Megoldatlan problémát jelent a PMFC-nél a tartozások ügye. Márton Gábor, a baranyaiak edzője az MLSZ-hez fordult megelégelve a dolgot.

Márton Gábor megelégelte, hogy tartozik neki a klub. – pecsma.hu

Hosszú idő telt el Matyi Dezső távozása, mégis maradása óta, azonban a fizetésekkel továbbra sem nagyon kalkulálhatnak a pécsiek. Elsőként Márton Gábor unta meg a dolgot, és az MLSZ-hez fordult. Mint azt a szakember jogi képviselője, Katzirz Béla a Pécsi Újságnak elmondta, több ízben is felszólították a tulajdonost, ám érdemi választ egyszer sem kaptak. „A napokban valóban az MLSZ-hez fordultunk a helyzet rendezése érdekében. Fogalmazzunk diplomatikusan: jó ideje jelentős összeggel tartozik Márton Gábornak a PMFC, s mivel többszöri szóbeli, majd írásbeli felszólításunkra sem kaptunk biztató választ, nem maradt más lehetőség, mint hogy a Magyar Labdarúgó-szövetséghez forduljunk az ügyben. Ezt meg is tettük.”

A lap internetes kiadása úgy tudja, a tárgyalást jövő hétre tűzte ki a szövetség, ahol a klubnak bizonyítania kell, hogy valamennyi pénzügyi kötelezettségének eleget tett a PMFC. Amennyiben a baranyaiak nem tudják ezt igazolni, úgy akár pontlevonás, akár pénzbüntetés, de még az igazolásokból való kizárás is szóba jöhet lehetséges szankcióként.

Feleki Attila, a pécsiek ügyvezetője úgy nyilatkozott, valóban az MLSZ előtt van a tartozás ügye, ám úgy tudja, mindössze az eredményességi prémiummal tartoznak Mártonnak.

Gavalovits Sándor