Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Milan: Berlusconi már Seedorf utódjáról beszél!

Érdekes nyilatkozatot tegnap Silvio Berlusconi, az AC Milan botrányairól elhíresült vezére, hivatalosan jelenlegi tiszteletbeli elnöke. Persze kétségünk se legyen felőle, hogy a veterán olasz politikus, médiamágnás, klubtulajdonos még most is a milánói klubnál folyó háttértörténetek fő irányítója.

www.acmilan-fans.com

A megbukott sikeredző, Massimo Allegri eltávolítása után, hatalmas rajongással körítve hozták Milánóba, a Brazíliában gyorsan visszavonultatott, majd azonnal edzőként aktivált Clarence Seedorfot. Csakhogy a klub korábbi holland játékosa nehezen vette fel a ritmust, és bár azóta valamelyest meglódult a Milan szekere, továbbra is több a negatív felhang, a csapat szereplését illetően. Ami nem is meglepő, lévén csak a középmezőnyben vergődnek Berlusconi kedvencei(?).

Persze a 77 éves „félisten” most is igyekszik szokásos pozitív szemléletét hangsúlyozni, és a jövőbe tekint előre, amit buekoltan bevallva sem biztos, hogy Seedorffal képzel el:
„Azt hiszen, hogy Montella valamit nagyon jól csinál a Fiorentinánál eddig, és én még személyesen is jó barátságban vagyok vele. Látjuk-e majd a Milannal? Ez még teljesen bizonytalan. Megvárjuk a szezon végét, és aztán mindannyian együtt döntünk a menedzsmenttel, és az igazgatósággal, hogy mi történt a Milannal.”.

Berlusconi dicsérete valóban nem hasraütésszerű, ugyanis a Fiorentina valóban remek idényt fut, a még mindig csak 39 esztendős, de már a harmadik felnőtt klubját irányító Montella alatt.

www.milanlive.it

Balogh József