Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Félgőzzel is sima Vidi siker

A Videoton továbbra is őrzi harmadik helyét, miután könnyed játékkal, 2-0-ra legyőzték a kieső Kaposvárt. A hazaiaknak jövő héten sem lesz nehéz dolguk, hiszen a másik kieső jelölttel, a Mezőkövesddel játszanak majd.

Forrás: fourfourtwo.hu

A meccs elejétől kezdve a hazaiak irányították a találkozót, csak Rusák kapusnak köszönhetően nem kaptak korai gólt. Az első nagy védésre a 24. percben volt szükség, Álverez próbálkozott 12 méterről, de a kaposvári hálóőr a helyén volt. A továbbiakban is kísérletezett a Vidi, de komoly helyzetet nem tudtak kialakítani, a félidőben nem született gól.

Az 51. percben góllá érett a hazai nyomás, Zé Luís indította a támadást a félpályáról, kitette jobbra Filipe Oliveiranak, aki középre adott, a beadást Nikolics fejelte középre az ötös bal sarkáról, majd a csereként beálló Zé Luís, becsúszva tessékelte be a labdát a kapu jobb oldalába, 1-0. Az 58. percben megszületett az első komoly vendég lehetőség is, Diallo került helyzetbe a 11-es pontnál, ám kísérlete az égbe szállt. A 74. percben eldőlt a mérkőzés, az első gólhoz hasonló remek akció után született a második gól is, a befejező ezúttal Nikolics, aki a 11-es pontról gurított a bal alsóba. A 84. percben még megfogyatkoztak a vendégek, Zé Luís ugrott ki ziccerben, ám Mbemba lerántotta őt, egyből piros, a végeredmény 2-0.

VideotonKaposvár: 2-0 (0-0)
G: Zé Luís (51.), Nikolics (74.) – ill. –
Kiállítva: – ill. Mbemba (84.)

Pék Márk