Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bosnyák teheséget igazolt a Rapid Wien

Újabb minőségi futballistával erősítette meg keretét a Tipico Bundesliga második helyezettje, a Rapid Wien, aki ezúttal bosnyák tehetséget igazoltak.

krix.ba

Hivatalos megosztóján jelentette be az SK Rapid Wien, hogy Srdjan Grahovac Hütteldorfban folytattja pályafutását. A 21 esztendős védekező középpályás szülőhazájából, Bosznia-Hercegovinából érkezik az osztrák fővárosba, ahol sokat várnak tőle. Grahovic a bosnyák futball egyik nagy reménysége, az U21-es válogatott csapatakpitánya, több, mint 100 első osztályú mérkőzéssel a háta mögött.

Srdjan Grahovic személyében egy olyan középpályás érkezik hozzánk, aki rengeteg lehetőség közül választhatott, de gyorsan a Rapid mellett döntött. Nagyon örülök, hogy a jövőben zöld-fehérben fog szerepelni. Biztosak vagyunk benne, hogy erőssége lesz a csapatunknak, hiszen a kora, mentalitása és futballja is teljesen passzol hozzánk.” – mondta Andreas Müller sportigazgató.

Grahovic a Banja Luka csapatától érkezik, ahol idén is meghatározó szetepet töltött be – egy gólja mellett hármat készített elő. Az átigazolási díjat egyik fél sem hozta létre, Grahovic 2017-ig szóló szerződést írt alá a Rapid Wiennél.

Ezzel ötödik új igazolását is prezentálta a Rapid. Eddig egy fiatal osztrák érkezett Philipp Schobersberger személyében az FC Paschingtól, Stefan Stang a Wiener Neustadt bal oldali védője volt míg Andreas Kuen a Wacker Innsbruck reménysége is a Rapid alkamazásába álltak. A legnagyobb név Stefan Schwab, akit az Adrmirától szereztek meg.

Galeß