Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb-résztvevő játékossal erősíthet a Werder Bremen

A Transfermarkt.de értesülései szerint a Weser-parti gárdában folytathatja a pályafutását a bosznia-hercegovinai válogatottal a világbajnokságra készülő szélső, Izet Hajrovic.

Izet Hajrovic – teamtalk.com

A 22 éves svájci születésű, de hatszoros bosnyák válogatott jobbszélső idén januárban érkezett a török Galatasarayhoz, ám a klubvezetőség és Hajrovic között feszültség alakult ki, ezért a ballábas futballista hónapokig nem, vagy csak alig kapott játéklehetőséget. A szezon végeztével összesen harmincnégy tétmérkőzésen kapott bizalmat, s ezeken a találkozókon hét gól és nyolc gólpassz került a neve mellé. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy egyrészt ebben benne foglaltatik az őszi idény statisztikája is, amit még a svájci Grasshoppersben töltött a 4,5 millió euróra taksált játékos, valamint fontos tudni még, hogy Hajrovic általában nem játszhatta végig a meccseit.

Éppen ezért könnyen előfordulhat, hogy az egyébként 2018 nyaráig érvényes szerződéssel rendelkező – eddig egy-egy svájci és török kupagyőzelmet átélő – szélsőjátékost elengedi az isztambuli gárda vezérkara. Ebben az esetben jelenleg az tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek, hogy a balszélsőként és támadó középpályásként is bevethető futballista Brémában folytatja a pályafutását – ahol legkomolyabb riválisa a holland válogatott Eljero Elia lehet.

Budai Levente