Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mandzukic el akarja hagyni a Bayernt

Mindenki a Világbajnokságra készül, a világ futballja Brazíliára koncetrál. A horvátok csatára, Mario Mandzukic azonban a jövőjére is gondol, melyet nem Münchenben lát.

focus.de

Mario Mandzukic nyári távozása a tavasz folyamán egyre biztosabbnak tűnt, a Dortmundtól érjező Robert Lewandowski mellett ugyanis nem lenne sok esélye a kezdőbe kerülésre. A 27 esztendős horvát idén 18 találatot szerzett a Bundesligában, mégse tudott igazán megrangadni Josep Guardiola edző csapatában.

“Mindegy, mennyire eröltetem meg magam, az ilyen típusu futballnál nem tudom a legjobbamat nyújtani.” – jelentette ki Mandzukic a ‘Sportske Novost’-nak.

Hogyha őszinték vagyunk, hozzám nem illik az a stílus, amit Guardiola játszat a Bayernnel. Az első Bayernes meccse után értettem ezt meg véglegesen. Hogyha pedig ez így van, akkor én nem érzem magam jól, és mindenkinek az a legjobb akkor, ha elválnak útjaink.” – így a csatár.

Mandzukicnak aggodalomra nincs oka, hiszen a Chelsea és az Arsenal mellett a Juventus is leigazolná őt. A horvát nem dühös, bár a szezon végén sokszor kihagyták őt a keretből. “Köszönöm, hogy szerződéshosszabbítást ajnálottak nekem és köszönöm Guardiolának is. Ő egy nagy edző.”

Galeß