Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: A katalánok kivásárolhatják az Atlético klasszisát! – Sajtóhír

A ‘Milliyet‘ nevű török lap szerint Arda Turan ügynöke elismerte, hogy ügyfele 42 millió eurós kivásárlási árát hajlandó lenne kifizetni az FC Barcelona labdarúgócsapata.

Elképzelhető, hogy Arda Turan is mosolygott egy jót a Barca érdeklődéséről olvasva (haber.rotahaber.com)

Arda Turan a matracosok bajnoki címében tevékenyt részt vállalt, azonban a nyári átigazolási piac megnyitásával egyre inkább megszaporodnak azok a hírek, melyek szerint Arda elhagyja majd a Vicente Calderón stadiont.

A 27 esztendős klasszis szerződése 2017 nyíráig szól a spanyol fővárosban, így az Arda iránt érdeklődőknek jó mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk. Spanyol szokás szerint a játékos szerződése tartalmaz egy kivásárlási záradékot, pontosan 42 millió eurót.

A legfrissebb hírek szerint az FC Barcelona kész kifizetni az Atléticonak ezt a 42 millió eurót – legalábbis ezt állítja a ‘Milliyet‘ című török lap. Az újság a focista ügynökét, Ahmet Bulutot idézte; aki arra hivatkozott, hogy a Barca felkereste őt egy jövőbeni szerződés kapcsán.

Mielőtt azonban beleásnánk magunkat a sztoriba, a történet aprócska csavara mellett nem mehetünk el szó nélkül. Ahmet Bulut úr ugyanis a hír megjelenése után gyorsan kapcsolt, és tagadta, hogy ő bármiféle hasonló információt osztott volna meg az említett médiummal, hozzátéve, hogy Arda nagon boldog az Atléticonál… No komment.

Nagy Ákos