Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Az MU kiszemelte a katalánok “érinthetetlen” sztárját – Sajtóhír

A spanyol ‘AS’ sportnapilap egyetért abban az angol sajtóval, hogy a Manchester United új menedzsere, Luis van Gaal szeretné szerződtetni a Barcelona balhátvédjét, Jordi Albát.

extrafoci.hu

Mivel a Manchester United első számú balhátvéd-célpontja, Luke Shaw ügyében nem sikerült eddig még előrelépnie a “vörös ördögöknek” – Southampton ugyanis az új menedzsere kinevezéséig nem szívesen válna meg a játékostól -; úgy hírlik, hogy Luis van Gaal az MU holland menedzsere meggondolta magát, és az angol játékos helyett egy spanyollal erősítene ezen a poszton.

Az ‘AS’ szerint az MU szakvezetője szeretné megszerezni Jordi Albát a Barcelonától. A spanyol válogatottal jelenleg a hamarosan kezdődő világbajnokságra készülő Alba esetében az MU ahogy mondani szokás ,még nagyobb fába vágta a fejszéjét.

Egyrészt a 25 esztendős játékost a Barca új vezetőedzője, Luis Enrique “érinthetetlennek” nevezte, mondván Albára kulcsszerep vár a következő évek Barcelonájában is. Másrészt pedig Albának élő szerződése van a katalánokkal, kivásárlási ára pedig potom 90 millió euró.

Az ésszerűségéről is ismert van Gaal mesterről nehéz elképzelni, hogy ennyi pénzt kipengetne egy játékosért, főleg nem egy balhátvédért. Az MU talán jobban járna, hogyha a Camp Nou-ból kiebrudalt Cesc Fabregasnál próbálkozna tovább!

Nagy Ákos