Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fábregas jövője a héten eldőlhet

Az FC Barcelona spanyol válogatott középpályása klubot vált a nyáron minden valószínűség szerint, ez akár péntekig meg is történhet.

fcbarcelona.com

Cesc Fabregas 2011-es érkezése óta nem tudott magának helyet foglalni az FC Barcelona kezdőcsapatában, a nyári átigazolási időszak folyamán elszerződhet. A 27 esztendős spanyol középpályásért a Manchester United és az FC Arsenal is bejelentkezett, de egy másik londoni klub lesz az a jelek szerint, ahol Fabregas a jövőben játszani fog.

A ‘The Telegraph’ értesülései szerint az FC Chalsea és az FC Barcelona komoly tárgyalásokat folytatnak, a téma Fabregas. A Londoniak ennek értelmében akár péntekig hivatalosan is bejelenthetik a transzfert – a spanyol válogatottnak azon a napon van először mérkőzése a Világbajnokságon.

A Chelsea kész 34 millió eurót kifizetni a spanyolért. Mindebből azonban Fabregas korábbi klubja, az Arsenal is részesülne, a megállapodás értelmében az átigazolási összeg 50 százalékát az gyúsok kapják. Ez természetesen annyira nem tetszik José Mourinhonak.

Fabregas távozását már csapattársa, Gerard Piqué is megszellőztette, a védő az ‘El Pais’-nak szólta el magát: “33 millióért megy, már el is fogadta.”

Galeß