Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: Dzsudzsák csapattársa Van Gaalt ekézi

Hihetetlen magabiztosságról tesz bizonyosságot a Manchester United mostanra már csak egykori balhátvédje, Alexander Büttner. A holland játékos ugyanis a korábbi lemezt vette elő, ugyanis most nem klub, hanem válogatottbeli mellőzését fájlalja.

www.hotdog.hu

Pedig Büttner két esztendővel ezelőtt még úgy igazolt a Vitesse-től, a Manchester Unitedbe, hogy hamarosan akár Patrice Evra utódja is lehet. Ám a holland bekk sem Sir Alex Ferguson, sem pedig utódja, David Moyes menedzserkedése alatt nem tudta beverekedni magát a kezdőbe.

Sokáig tartott, és talán nem is sikerült az, hogy Büttner leküzdje, a saját maga által is bevallott honvágyát. Kérdés, hogy vajon miként fog neki sikerülni ez, a hollandiaitól még inkább különböző moszkvai élettel. Ugyanis a 25 esztendős labdarúgó Dzsudzsák Balázs csapattársa lett, a Dinamo Moszkvánál.

Gyaníthatóan Büttner még mindig fájlalja a manchesteri két sikertelen szezont. Ám a minap inkább az miatt siránkozott, hogy Louis van Gaal egyáltalán nem számolt vele, a világbajnoki kerete összeállításakor. Sőt, kapitánysága alatt is végig figyelmen kívül hagyta.

„Én nem beszélek a többi játékossal, de szeretnék mindenkinek minden jót kívánni, és élvezni az „Oranje” mérkőzéseit. A rajongója vagyok van Gaalnak. De amikor láttam, hogy mással van betöltve a balhátvéd pozíciója, akkor csalódtam. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, még Arjen Robbent is meg tudtam tartani, és a meccs embere voltam. Csalódtam van Gaalban, mert soha nem adott lehetőséget.” – kesergett szokásához híven, Büttner.

Balogh József