Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliába szerződik a Hannover válogatott védője – hivatalos

Német sajtóinformációk szerint megköttetett az egyezség a felek között, így az angol első osztályú West Bromwich Albion leigazolhatta a Hannover balhátvédjét, Sébastian Pocognolit.

Sébastian Pocognoli – express.co.uk

Pocognoli 2013 januárjában szerződött Huszti Szabolcs csapatához, azonban nem sikerült alapemberré válnia. Az előző idényben például csupán 19 bajnoki mérkőzésen és egy kupameccsen kapott játéklehetőséget, ennek következtében pedig a brazíliai világbajnokságról is lemaradt.

A 26 esztendős balhátvéd pályafutása során hazája élcsapatai (Genk, Standard Liége) mellett Hollandiában (AZ Alkmaar) is megfordult, mostantól pedig a szigetországi élvonal 17. helyezettje, a West Bromwich Albion sikeréért küzd a 11-szeres válogatott futballista.

Az egyszeres holland bajnok és egy alkalommal – a Standard Liége-zsel – belga kupagyőzelmet ünneplő, 2,5 millió euróra taksált Pocognoli érkezéséről ekképpen nyilatkozott a WBA új menedzsere, Alan Irvine: „Bár Sébastian az előző idényben mindenről lemaradt, hiszen a kevés játéklehetőség miatt kihagyni kényszerült a világbajnokságot, most nagy eltökéltséggel érkezett a West Bromhoz, hogy bizonyíthasson, s ezáltal visszakerülhessen a válogatottba.” – fogalmazott a tréner a Dpa hírügynökségnek.

Budai Levente