Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Csak német nyerheti az Aranylabdát”

Az AS Roma veterán vezéregyénisége, Francesco Totti azoknak az embereknek a táborát erősíti, akik szerint mint minden világbajnoki év esetében, idén is értelemszerű lenne egy világbajnok játékosnak odaítélni az Aranylabdát.

www.goal.com

Bár már most is kimerítően hosszú pályafutása alatt sosem adatott meg eddig (és már aligha fog) Francesco Tottinak, hogy kiérdemelje, a legrangosabb egyéni elismerést, amit focista kaphat, attól még jó meglátásai lehetnek, a dolgot illetően.

Totti testközelből tapasztalta meg nem is olyan régen, hogy micsoda játékerőt alkotnak a német válogatott sztárjai, akiknek zömét a Bayern München adja. Mégpedig az a Bayern, amely 7-1-re iskolázta le, az egyébként remek Romát. A „Farkasok” csapatkapitánya egyébként már csak azért is hangoztathatja nézetét, ugyanis amikor ő lett világbajnok az olasz válogatottal, 2006-ban, akkor csapattársa, Fabio Cannavaro kapta meg, az Aranylabdát.

„Ronaldonak, vagy Messinek kell nyernie minden évben, de nem lenne igazságos, ha nem egy német nyerné az idén.” – hangzott, a határozott álláspont.

www.goal.com

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Balogh József