Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Llorente – nyáron távozom

Úgy látszik Llorente kálváriája a nyáron véget fog érni, de azt se zárjuk ki, hogy ilyen kijelentés(ek) után, akár már a télen túladnak rajta Bilbaóban, sok nagycsapat örömére.

Az amúgy is mellőzöttként szereplő Llorentetől nem csoda, hogy ilyet hallunk, hiszen nyáron angol klubok sorozata és a Juventus is küzdött a kegyeiért, azonban a baszk klub nem engedte el, lehet rosszul tette. Ugyanis a játékos nem hajlandó meghosszabbítani a szerződését, és emiatt nem is szerepeltetik a meccseken, vagy ha igen akkor is javarészt csak csereként számítanak rá.

Llorente szerint a klub és a sajtó ellene fordította a szurkolókat, ő és a szerződése közti huzavona körül. Történt ugyanis, hogy augusztusban az euro liga meccsen kifütyülték…ekkor döntött úgy, hogy jobb ha távozik. És ezt a gondolatot a keddi sajtótájékoztatón osztotta meg a nagyközönséggel is. Ha nyáron hagyja el a klubot akkor ingyen lesz megszerezhető, de ha szeretnének pénzt is látni belőle akkor a tél átigazolási időszakban kellene túladniuk rajta.

Burti