Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan Reus új klubja, lehet Dzsudzsáké is, Wenger szétkapná a Dortmundot – körkép

Egyre valószínűbb, hogy távozik a Borussia Dortmundtól Marco Reus, aki a Real Madridban folytathatja karrierjét, míg Dzsudzsák Balázs a Laziohoz kerülhet. Arsene Wenger két klasszist is kinézett Dortmundban, Louis van Gaal ellenben Münchenből igazolna. A Juventus a PSG duójára hajt, Philipp Lahm elmondta, meddig folytatja, Eric Abidal a Barcelonával tárgyal. Íme, a nap legfontosabb átigazolási hírei.

Kép forrása: puntopelota.es

Kép forrása: puntopelota.es

Anglia

Manchester United: Angol sajtóhírek szerint Adnan Januzaj elégedetlen helyzetével, ezért távozna az Old Traffordról. A kérőkben nincs is hiány, az ifjú középpályást vinné a Porto, a Real Sociedad, a Juventus és a Paris Saint-Germain is. Továbbállhat az egyik zászlóshajó is, Darren Fletcher új csapatot kereshet – írja a BBC. Louis van Gaal ajánlatot tett a Palermonak Pablo Dybalaért, de zárt ajtókra talált, a tréner azonban nem adja fel, most 45 millióért a Bayern Münchennél próbálkozna Thomas Müllerért – állítja a Mirror.

Arsenal: Arsene Wenger robbantana, a francia menedzser Ilkay Gündogan mellett Mats Hummelst is megszerezné a Borussia Dortmundtól, a kettősért pedig 63 millió fontot sem sajnálna – írják az angol lapok.

Liverpool: Brendan Rodgers kijelentette, Mario Balotelli nem fog távozni januárban, a Lille-nek kölcsönadott Divock Origi ugyanakkor visszatérhet az Anfield Roadra. A Mirror közben úgy tudja, a jelenleg a West Ham Unitedot erősítő Alex Song is képben van a Vörösöknél.

Tottenham: Aaron Lennont a Stoke City, az Everton és a West Bromwich Albion is vinné, a londoniak közben Danny Ingsszel (Burnley), vagy Carlos Baccával (Sevilla) pótolnák Emmanuel Adebayort – írja a Daily Mail.

Spanyolország

Real Madrid: A nemzetközi sajtó szerint egyre biztosabb a Borussia Dortmund klasszisának, Marco Reusnak az érkezése.

Barcelona: Éric Abidal a klub elnökével, Josep Maria Bartomeuval tárgyalt, és könnyen lehet, a korábbi kiváló bekk visszatér a katalánokhoz.

Valencia: A Mirror értesülése szerint a Fulham Costa Rica-i klasszisa, Bryan Ruiz érkezhet.

Malaga: Az idény végéig, kölcsönbe írt alá a Cardiff City támadója, Javi Guerra.

Olaszország

Juventus: Olasz lapértesülések szerint Paul Pogba távozása esetén a torinóiak megpróbálkoznának a Paris Saint-Germain két játékosának, Edinson Cavaninak, illetve Marco Verrattinak a leigazolásával.

AC Milan: Ügynöke elmondása szerint az idény végén távozni fog a lombardok ghánai középpályása, Michael Essien.

AS Roma: A fővárosiak szemet vetettek a Tottenham togói klasszisára, Emmanuel Adebayorra – írja a Daily Mail.

Lazio: A Dinamo Moszkva sportigazgatója, Guram Adzojev elmondta, a fővárosiak hivatalosan is bejelentkeztek Dzsudzsák Balázsért. A magyar válogatott kapitánya mellett a West Ham United játékosa, Ravel Morrison is kiszemelt.

Fiorentina: Olasz lapok szerint a Violák két nagy névtől is elköszönnének, Mario Gomez mellett Alberto Aquilani is új csapatot kereshet magának.

Németország

Borussia Dortmund/Schalke: A Daily Mail úgy tudja, Jürgen Klopp Walesben kopogtathat, a célpontja pedig a Swansea City támadója, Bafétimbi Gomis lehet, azonban nem egyedül érkezik a tréner, ugyanis a gelsenkircheniek is érdeklődnek a robosztus játékosért.

Hamburg: A kikötővárosiak is beszálltak a Chelsea szélsőjéért, Mohamed Salah-ért folyó versenybe. Stieber Zoltán együttese csak kölcsönvenné az egyiptomit.

Bayern München: Philipp Lahm elmondta, szerződésének lejártával, 2018-ban valószínűleg befejezi pályafutását.

Wolfsburg: A Farkasok dobnának mentőövet a Fiorentinánál teljesen a partvonalon túlra kerülő Marko Marinnak – írja a Daily Mail.

Bayer Leverkusen: A gyógyszergyáriak 7,5 millió euróért a Kicker értesülése szerint végleg megszerzik a Roma védőjét, Tim Jedvajt.

R@mbo