Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol Kupa: A Real Madrid hazai pályán sem bírt az Atletivel – videóval

A Spanyol Király – Kupa negyeddöntőjének sláger párosításán a kisebbik madridi alakulat jutott tovább, hiszen hazai sikere után idegenben 2-2-es döntetlent ért el.

marca.com

marca.com

SPANYOLORSZÁG
COPA DEL REY
NEGYEDDÖNTŐ

Real Madrid – Atlético Madrid 2-2 (1-1); Továbbjutott: az Atlético Madrid 4-2-vel.
G: S. Ramos (20′), C. Ronaldo (54′) ill. F. Torres (1′ 46′)

Az Atlético Madrid 2-0-ás előnyt szerzett hazai pályán, és valószínűsíthető volt, hogy ha gólt szereznek idegenben, akkor megvan a továbbjutás. Mivel szereztek, így meg is lett, és nem is akárki szerezte, hanem Torres! Az Atlético Madrid ikonja a 49. másodpercben talált be Griezmann passza után, egyből lefagyasztva a Real drukkereket, 0-1! Az Atléti ezután hozta a játékát és tördelte a játékot amikor csak tudta. Azonban a 20. percben egy szögletet követően rosszul jön ki Oblak kapus, valamint Godin is elszámítja a labda ívét, viszont Ramos nem és egyenlít, ezzel visszajött a habfehéreknek a remény, 1-1! Ezek után egy kicsit megtáltosodott Ancelotti gárdája, de a vendégek folyamatosan lassították a játékot, hol kemény szabálytalanságokkal, hol színészkedésekkel vagy vitákkal. Az első játékrészben még Ronaldo lehetősége volt feljegyezhető, de Siqueira óriásit mentett 1 méterre a kaputól, pedig Oblak már verve volt.
A második játékrész megint Torres góllal kezdődik, azonban most kevesebb, mint 49. másodperc kellett hozzá. Ismét Griezmann passzából született a gól, de most előtte egy szép lövőcselt is megcsinált a “babaarcú gyilkos”, 1-2! A Real most viszonylag hamar válaszolt. Bale szépen viszi le az alapvonalra, majd középre emeli a labdát, Cristiano Ronaldo pedig megelőzve emberét gyönyörűen bólint a kapuba, 2-2! És ismételten jött a szokásos futball, azaz szabálytalanságok, viták, és műesések tarkították a mérkőzést mindkét fél részéről, de az iram még továbbra is megmaradt, azonban gól már nem esett, így az Atlético Madrid jut tovább. Azt hiszem kijelenthető, hogy Simeone gárdája a mumusa a Real Madridnak.

http://www.youtube.com/watch?v=e6IODUjSiWs

Szajevics Patrik