Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Véget ért a bajnokság, indul a játékoskeringő – 3. rész

Vasárnap befejeződött a bajnokság őszi szakasza. Egy hónapnyi pihenő után januárban már a felkészülés veszi kezdetét, addig is az átigazolási hírek kerülnek terítékre. A már biztosra vehető transzferek mellett a feltételezhető csapatváltásokról is beszámolunk.

Közös megegyezéssel felbontotta szerződését Sipos Norbert és a Siófok. A támadó ősszel kilenc találkozón lépett pályára, egy gólt szerzett. Az elválás tényét a játékos facebook oldalán jelentette be.

Szlovén lapértesülések szerint a bosnyák Nusmir Fajic érkezhet a Győrhöz, amennyiben meghiúsulna Lencse László vagy Priskin Tamás szerződtetése. Ám több osztrák klub mellett a Rijeka és a Maribor is érdeklődik a csatár iránt.

Újabb légiós távozik Kispestről. Marko Rajics a délelőtt folyamán közös megegyezéssel bontott szerződést a Honvéddal.

A Pápával kapcsolatos hír, hogy a BKV Előrében kölcsönben szereplő labdarúgók közül Dóczi Krisztián biztosan a Veszprém megyeieknél folytatja, míg Nagy Gergőre egyik klub sem tart igényt, valamint Enyingi Marcell marad a közlekedésieknél.A Lombard a ZTE ellen tesztelte Michel Victort és Eszlátyi Istvánt, akik szintén a BKV Előre kötelékéhez tartoznak. További hír, hogy Joze Benko és Fellai József is távzhat.

Egyes hírek szerint a belga élvonalban szereplő Standard Liege próbajátékra hívta az Újpesten kölcsönben futballozó Alessandro Iandolit, aki a Sint Truidentől érkezett a lila-fehérekhez. Rajta kívül Chema Antón és Jadin Zarisz is a belgák látókörébe került.

Visszatér Székesfehérvárra Jefferson Silva Diósgyőrből. A borsodiak balhátvédje a Honvéd ellen 3-1-re megnyert mérkőzésen megszerezte első NB I-es gólját. A miskolciak ügyvezetője ugyanakkor elmondta, hogy a nyáron kölcsönbe adott játékosok nem biztos, hogy visszatérnek.

Gavalovits Sándor