Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Véget ért a bajnokság, elindult a játékoskeringő – 4. rész

Befejeződött a bajnokság őszi szakasza. Egy hónapnyi pihenő után januárban már a felkészülés veszi kezdetét, addig is az átigazolási hírek kerülnek terítékre. A már biztosra vehető transzferek mellett a feltételezhető csapatváltásokról is beszámolunk.

Négy játékossal szerződést bontott a DVSC-Teva klubvezetése. Farkas II. Balázs, Birtalan Botond és Nenad Kiso valamint a gaboni Roguy Méyé így szabadon igazolható. Sajtóértesülések szerint a nyáron újra piros-fehérbe öltöző Ibrahima Sidibe is csapatot válthat télen akár.

Sajtóhírek szerint Goran Marics és Tischler Patrik, valamint a kecskeméti Rafael Burgos is kiszemelt a listavezető Győri ETO-nál a csatárposztra. Friss hír, hogy Nusmir Fajic biztosan nem a Győrben folytatja.

Simon Krisztián meghosszabbította másfél év múlva lejáró szerződését Újpesten. A fiatal szélső eredeti kontraktusa 2014. június 30-ig szólt. Az új szerződéssel 2016. júniusáig a lila-fehéreket erősíti. Ugyanakkor a korábbiakban említett Rajczi Péter, Rubus tamás, Takács Zoltán trióhoz csatlakozhat Szokol Zsolt is a távozók között.

Ami már biztos a PMFC-nél: Nickolas Ceolin és Luka Vucko nagy valószínűséggel távozik. De további mozgások is várhatók. Mivel a klubot kizárták az átigazolási piacról, így csak a kölcsönben lévő játékosaira illetve a jelenlegi kerettagokra számíthat a szakmai stáb.

Kispesten mindössze tizenkilenc nap után elváltak a klub és Donato Bottone útjai.

Korábban felvetetődött, hogy a Haladás korábbi válogatott védője, Korolovszky Gábor Ázsiába igazol, ám az ügyintézés közben bonyodalmak adódtak, így a hátvéd marad a szombathelyi együttesnél, és nyárig a második csapatban futballozik.

A héten biztossá vált, hogy Alessandro Iandoli, Jadin Zarisz után Nnaim Aarab és Chema Antón is a Standard Liége csapatánál szerepel próbajátékon az elkövetkezendő pár napban.

Gavalovits Sándor