Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy csata várható Osvaldo-ért

Sajtóértesülések szerint a Fiorentina és a Juventus mellett, a Tottenham is meg akarja szerezni az AS Roma támadóját Pablo Daniel Osvaldot.

Az argentin születésű csatár, de már 6-szoros olasz válogatott idén rendkívül jól teljesít Zdenek Zeman irányítása alatt, így nem csoda az, hogy a londoni klub is figyeli.

A támadó korábban már megfordult a Fiorentina együttesében, de akkor még fiatal volt és, mint csatár még nem volt érett, ezért tovább adták a Bologna FC-be ahol 25 élvonalbeli meccsen mindössze 3-szor talált kapuba, így érthető, hogy nem tartottak rá igényt. A 2009/10-es szezonban jött az áttörés számára, amikor leigazolta az Espanyol. Két szezont húzott le a Katalán csapatban, ahol elkezdte szállítani a gólokat, 44 meccsen 20-szor talált be a kapuba, majd felfigyelt rá a Roma és le is igazolta.

A 25 éves támadó már tavaly is a csapat egyik legjobb góllövője volt és ezt bizonyítja a jelenlegi szezonban mutatott teljesítménye, 13 bajnoki mérkőzésen 9-szer talált kapuba.

Osvaldot szinte biztos, hogy nem fogja elengedni télen a klubja, mert csapatának nagy szüksége van rá a szezonban, de az könnyen előfordulhat, hogy a nyáron európai topklubok tucatjai fognak érte sorban állni, főleg, ha ilyen jól teljesít majd a továbbiakban is.

Szerző: Báló Bence