Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiorentina: 2013-as célok

A téli szünetet az olasz élvonalbeli-labdarúgóbajnokságban 3. helyen töltő Fiorentina vezetőedzője, Vicenzo Montella szerint a nulláról indultak, és ilyen jó kezdésre még ő maga sem számított. Még a PSG olasz trénere, Carlo Ancelotti is megdicsérte a fiatal edzőt, amiért Montella természetesen külön köszönetet mondott, ezen kívül külön megdicsérte két középpályását is.

„Köszönöm Ancelottinak, a szavai büszkeséggel töltenek el” – mondta a Sky Sport Italiának. – „Mielőtt edzőként dolgoztam, megfigyelhettem a Chelseanél, így számomra az ő munkája volt a viszonyítási alap.”

„Hogy számítottam-e ilyen erős kezdésre? Őszintén szólva még mindig úgy érzem, egy kicsit éretlen vagyok edzőként. Remélem, hogy a teljesítményünk megmarad, ugyanis a siker egyik kulcsa lehet, hogy tudod, mindig fejlődsz és érlelődsz.”

„A semmiből kezdtük, olyan tulajdonosokkal, akik megpróbálták újra életre hívni a klubot. A célunk 2013-ra, hogy mindent kiadjunk magunkból, és megmaradjunk ezen a szinten.”

Végül, de nem utolsó sorban Montella külön kiemelte a középpályásait:

„Borja Valero ugyanolyan intelligens a pályán, mint azon kívül. Sikeresen olvassa és értelmezi a játékot, mindenki másnál korábban. Gonzalo Rodríguezt már ismertem, ugyanis gyakran játszott a Bajnokok Ligájában, és egyetértettem a klub döntésével, amikor megvásárolták.”

Báló bence